Relació d'encomanes de gestió de l'Ajuntament de Barcelona i les entitats del seu grup municipal i de les transferències entre les entitats del grup.

Relació d’encomanes de gestió de l'Ajuntament de Barcelona i de transferències de l’Ajuntament a les entitats municipals, o entre entitats municipals.
Les encomanes de gestió (o encàrrecs de gestió) són un mecanisme que permet a l’administració encarregar la realització d'activitats de la seva competència a altres òrgans o entitats de dret públic. S’utilitza quan l'administració que fa l’encàrrec considera que no té els mitjans tècnics necessaris per dur a terme les activitats objecte de l’encomana.
Les transferències, de l’Ajuntament cap a una entitat municipal, o entre entitats municipals, poden tenir una vinculació directa a una activitat concreta de l’entitat beneficiària, o bé realitzar-se per a col·laborar en el seu funcionament general. No tenen repercussió als efectes dels pressupost consolidat de l’Ajuntament doncs són transferències entre ens que consoliden en el pressupost de l’Ajuntament.
La freqüència d'actualització de les dades indicada és susceptible a un decalatge degut a les operacions de recollida i depuració de les dades.

Llicència: Creative Commons Attribution 4.0 [Open Data]

Grau d'obertura:

Dada i recursos

Etiquetes

Mostra més Oculta

Informació addicional

Camp Descripció
Títol Relació d'encomanes de gestió de l'Ajuntament de Barcelona i les entitats del seu grup municipal i de les transferències entre les entitats del grup.
Més informació http://ajuntament.barcelona.cat/transparencia/ca/gestio-economica-i-administrativa#subvencions1
Font Direcció de Serveis Generals
Geolocalització No
Informació històrica
API CKAN disponible
Token requerit No
Gerència Gerència de Recursos
Departament Oficina Central de Subvencions
Data publicació 17/06/2016
Freqüència actualització Trimestral
Visites recents (últimes 2 setmanes) 7
Visites totals 609