L'ASIA és una aplicació corporativa  que aglutina la informació i les dades referents a equipaments, entitats i agenda de la ciutat de Barcelona  però és també  font d'una gran quantitat de conjunts de dades publicats al portal Open Data BCN  com són els de les agrupacions  Plànol BCN  i  Agenda-Equipaments.

Amb motiu de la posada en funcionament de la nova versió d'aquesta aplicació, el portal Open Data BCN està adaptant de forma gradual els recursos dels conjunts de dades, fet que afecta a l'estructura i als formats, aquests, sempre que es pot ampliant-los. També s'aprofita per publicar noves dades.

Els recursos provinents de l'antiga aplicació, excepte les agendes, s'han mantingut publicats durant un període de 3 mesos, però sense actualitzar, indicant-se aquest fet en la descripció. Amb data 14/7/2021 deixen d'estar publicats.

Recomanem a tots els usuaris que ho tinguin present i tanmateix, consultin a la fitxa del dataset el desplegable 'Veure descripció complementària i definició de camps'.