Hi ha un total de 443 datasets al catàleg d'Open Data BCN

Destacats

dijous, 26 juliol, 2018

Publiquem l'inventari d'aparcaments sota superfície de la xarxa B:SM a la ciutat de Barcelona

El portal Open Data BCN publica l'Inventari d'aparcaments sota superfície de la xarxa B:SM (Barcelona de Serveis Municipals) a la ciutat de Barcelona. Totes les característiques dels aparcaments com són, la localització, els horaris, les tarifes o el tipus de serveis disponibles estan detallades en aquest dataset. Aquestes dades s'afegeixen a les ja publicades sobre els aparcaments en superfície de la mateixa xarxa a la ciutat.

divendres, 23 febrer, 2018

El nou portal Open Data BCN compleix el seu primer any!

Estem d'aniversari, i és que el NOU portal Open Data BCN compleix el seu primer any.

Open Data BCN és peça cabdal en l'estratègia Barcelona Ciutat Digital i s’integra dins la nova Oficina Municipal de Dades, creada recentment, la qual té com a objectiu millorar i coordinar la gestió ètica i responsable de les dades dins de l’Ajuntament de Barcelona a partir de tres línies de treball: la captació i emmagatzematge, l'analítica, machine learning, les prediccions i per últim, la difusió i comunicació. Barcelona vol fer de les dades un bé comú, una infraestructura de ciutat controlada pels ciutadans i oberta als emprenedors locals.

Destacats Repte Barcelona Dades Obertes

dimarts, 4 setembre, 2018

Nota de premsa de l'Ajuntament sobre el Repte Barcelona Dades Obertes Segona edició 2019

L’Ajuntament de Barcelona emet una nota de premsa sobre el Repte Barcelona Dades Obertes Segona edició 2019, un concurs per promoure l’ús de les dades obertes publicades al portal Open Data BCN als centres educatius de la ciutat de Barcelona.

dilluns, 16 juliol, 2018

Repte Barcelona Dades Obertes Segona edició 2019

Després de l'èxit de la Primera edició 2018, l’Ajuntament de Barcelona convoca el Repte Barcelona Dades Obertes Segona edició 2019, un concurs per promoure l’ús de les dades obertes publicades al portal Open Data BCN.

S’adreça preferentment als alumnes de 3r, 4t d’ESO i cicles formatius dels centres educatius de la ciutat de Barcelona a través del seu professorat i s'inscriu dins l’aprenentatge basat en projectes.

Aquest projecte pretén situar Barcelona com a capdavantera en la introducció del coneixement de les dades obertes en l’àmbit educatiu.

Animeu-vos a participar-hi!