El 3 de desembre, i en un format virtual degut a les excepcionals circumstàncies degudes a la COVID-19, ha tingut lloc l’esdeveniment final de la tercera edició del World Data Viz Challenge 2020 Barcelona-Kobe on s'han donat a conèixer els guanyadors de cada una de les convocatòries, Barcelona i Kobe.

Entre els finalistes de la convocatòria de Barcelona, el projecte 'Nivell educatiu de la població de Barcelona' ha  estat doblement guanyador amb el Premi Barcelona ”World Data Viz Challenge 2020 Barcelona-Kobe” i la Menció especial Universitats Barcelona “World Data Viz Challenge 2020 Barcelona-Kobe. Els seus autors són els estudiants Marina Rosell  i Raúl Higueras de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Entre els finalistes de la convocatòria de Kobe, els projectes "Visualizing City Parks" realitzat per Junki Tougo , Yume Iwamoto i Noriaki ha estat el guanyador del "Premi Kobe ”World Data Viz Challenge 2020 Barcelona-Kobe” i el projecte "ZER -Zero Energy Refuse collection and disposal system-" presentat per Tomoki Ichimura, Yoshiki Tanaka, Ayame Tashiro and Saki Okamoto ha rebut el Premi especial del jurat de Kobe “World Data Viz Challenge 2020 Barcelona-Kobe”.

Tots els participants finalistes han rebut un diploma.

L'esdeveniment ha comptat amb la participació del cònsol del Japó a Barcelona i personalitats dels ajuntaments de Barcelona i Kobe en els missatges de benvinguda i cloenda de l'acte.

Acabat l'esdeveniment tots els participants han pogut fer networking, en aquesta ocasió i donades les excepcionals circumstàncies degudes a la COVID-19 a través del grup de Facebook "WDVC 2020 Barcelona-Kobe Networking Corner".

L'organització felicita als guanyadors i finalistes i mostra el seu agraïment a totes les persones que l'han fet possible!