Després de l’èxit de la primera edició, el proper dimecres 8 de maig es celebrarà a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats de la ciutat de Barcelona l’acte final de presentació dels treballs i lliurament de premis del Repte Barcelona Dades Obertes Segona edició 2019.

En aquest es comptarà amb l’assistència de més de 200 alumnes procedents dels centres que han participat en l’edició d’enguany, acompanyats dels professors que els han tutelat entre altres docents.

L'esdeveniment es desenvoluparà a la sala d’actes de la Fàbrica de Creació Fabra i Coats on també s'ha reservat un espai per exposar totes les infografies que han treballat els centres participants. Això permetrà que els assistents les puguin observar i comentar.

Al llarg de l’esdeveniment, els alumnes representants dels 10 centres amb els treballs millor valorats disposaran de 5 minuts per defensar el projecte davant dels seus companys, de la resta de participants i assistents i del jurat, composat per diferents professors universitaris, reconeguts experts en anàlisi de dades. Aquest any comptem, en el marc de les relacions entre l’Ajuntament de Barcelona i les universitats, amb la Laia Albors Zumel, una estudiant de 2n curs del grau Ciència i Enginyeria de Dades de la UPC.