La Green City Hackathon, un anàlisi expert de la xarxa de carrils bici de la ciutat de Barcelona

En el marc del congrés BigSurvey18, la Green City Hackathon reuneix prop de 25 experts  d’ 11 països diferents, especialistes en l’anàlisi de dades, estadística, investigadors i professors entre altres... per analitzar i fer propostes de la xarxa de bicicletes de la ciutat de Barcelona a partir de les dades publicades al Portal Open Data BCN .

Els participants s’han constituït en 6 equips, que durant tota la tarda del dia 24/10 i mig matí del 25/10  han treballat les dades amb eines digitals com R i Phyton.

Les preguntes inicials partien del fet de voler saber més sobre com utilitzen les bicicletes els residents, qui i quan les utilitza, quin barri comptabilitza la major part dels trajectes en bicicleta, on falta infraestructura, on es concentra l’accidentalitat  o si hi ha suficients estands per a bicicletes. Finalment  els treballs exposats, tots d’un gran nivell, han mostrat tot això i molt més.

El jurat, format per experts de l’Ajuntament de barcelona i del sector, ha proclamat  guanyador el treball realitzat per l’Equip 6 i anomenat: ”Barcelona. Bike use and accident overview”.

Enhorabona als guanyadors i a tots els participants!

A continuació detallem la llista amb les corresponents presentacions:
No hi ha cap comentari.

Afegeix un nou comentari

Inicieu sessió o registreu-vos per a enviar comentaris