Esteu aquí

Jurat


Un jurat format per experts en urbanisme, anàlisi de dades i l’impacte que té la transformació digital sobre la ciutadania.


 • Albert CuestaAlbert Cuesta, periodista especialitzat en tecnologia

  Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És col·laborador en diversos mitjans de comunicació com el diari Ara, Catalunya Ràdio i edita l’edició en castellà del butlletí Mobile World Live de la GSMA així com el blog del Observatorio Nacional de la 5G.

  Twitter: @albertcuesta
  Web: www.albertcuesta.com


 • Pilar García AlmirallPilar García Almirall, doctora en Arquitectura i catedràtica a la Universitat Politècnica de Catalunya

  Directora del departament de Tecnologia de l’Arquitectura de la UPC i del Laboratori de Modelització Virtual de la Ciutat. També és coordinadora acadèmica del curs GIS a ETSAB i directora del Màster Professional en GIS (UPC). Desenvolupa la seva recerca en les àrees de geografia urbana, sociologia i economia, centrada en temes d’habitatge, béns immobles, impostos sobre béns immobles i patrimoni arquitectònic. Ha publicat 46 llibres i 22 treballs revisats per experts (SCOPUS) i ha dirigit 5 projectes competitius i 3 projectes de cooperació (MEC, MICINN, AGAUR). També és membre de diversos comitès científics.

  LinkedIn: Pilar García Almirall


 • Verónica KuchinowVerónica Kuchinow, fundadora i directora de Símbiosy i especialista en simbiosi industrial i en eficiència en l’ús dels recursos com a eina cap a una economia circular

  Empresària (ZICLA, SÍMBIOSY), amb una llarga experiència en projectes estratègics d'economia circular a municipis i empreses, Verónica és també professora de sostenibilitat industrial i economia circular en diverses universitats i centres de formació, presidenta de la Comissió d'Energia i Residus del COEAC, així com membre actiu de diverses associacions empresarials i taules de treball en economia circular: Fundació BIT Habitat, Taula de l'Economia circular de l'AMB, Càtedra BCN-UPF de política econòmica local i 22@Network. Enginyera agrònoma amb formació diversa en gestió i direcció d'empreses a Espanya i Xina, així com en disseny i innovació empresarial.

  LinkedIn: Verónica Kuchinow


 • Miguel Mayorga CárdenasMiguel Mayorga Cárdenas, soci fundador de mayorga+fontana

  Arquitecte urbanista i doctor en Gestió del Territori per la Universitat Politècnica de Catalunya. Professor d'Urbanisme, Metabolisme Urbà i Smart Territories & Smart Cities i del Màster i Programa de doctorat en Sostenibilitat, Tecnologia i Humanisme de la UPC, així com del Màster en Gestió de l’Edificació i Màster en Construcció Avançada en l'Edificació. També és professor col·laborador del Màster de Ciutat i Urbanisme a la UOC. Com a urbanista, ha realitzat plans, programes i projectes a Espanya, Colòmbia, Itàlia, Brasil i Hondures. A Barcelona ha estat assessor urbanístic per a l'Àrea d'Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona. Treballa com a consultor internacional i investiga sobre estratègies urbanes, espai públic i mobilitat sostenible amb l'ús de les noves tecnologies. Soci de mayorga + fontana arquitectes i de City FOV Urban Lab.

  LinkedIn: Miguel Mayorga Cárdenas


 • Montserrat Pareja-EastawayMontserrat Pareja-Eastaway, doctora en Economia Aplicada i professora de la Universitat de Barcelona

  Directora del Màster Universitari en Gestió Cultural de la UB i membre del grup d'investigació consolidat per la Generalitat de Catalunya “Creativitat, innovació i transformació urbana”, dedica la seva investigació a l'anàlisi multidisciplinar dels problemes urbans i el seu impacte en els aspectes socials, culturals i econòmics. Ha participat en nombrosos projectes finançats per diferents programes marc de la Unió Europea i ha coordinat diversos projectes de recerca finançats pel Ministeri d'Economia i Competitivitat així com de Ciència i Tecnologia d'Espanya. Actualment és vicepresidenta de la Xarxa Europea d'Investigació Urbana i d'Habitatge (ENHR) i coordinadora del capítol de Barcelona a la xarxa RGCS (Research Group on Collaborative Spaces).

  LinkedIn: Montserrat Pareja-Eastaway


 • Víctor PascualVíctor Pascual, especialista en visualització de dades i cofundador de OneTandem

  És doctor en Informàtica i Comunicació Visual per la UPF i docent a nombrosos postgraus i màsters relacionats amb big data, data science i anàlisi de dades.

  Twitter: @vpascual


 • Tere Serra i MajemTere Serra i Majem, consellera, assessora i consultora experta en l'àmbit de les telecomunicacions, la societat de la informació i la transformació digital

  Més de vint anys d'experiència en direcció empresarial, estratègica, de projectes i consultoria d'organització i TIC. Professora universitària, empresària, consultora, política i alta directiva en l'administració pública, ha estat pionera en la implantació d'Internet i les TIC a l'administració pública, tant en l'àmbit nacional com a Europa. Llicenciada i màster en informàtica per la Universitat de Paris VIII i per la Universitat Autònoma de Barcelona.

  LinkedIn: Tere Serra i Majem


 • Pere-Pau VázquezPere-Pau Vázquez, doctor en Software i professor titular a la Universitat Politècnica de Catalunya

  Com a docent, actualment imparteix assignatures de Gràfics per computador, Visualització de la informació i Visualització científica. És membre del grup de recerca ViRVIG (Visualització, Realitat Virtual i Interacció Gràfica) de la UPC. Les seves àrees de recerca són la visualització científica, interacció en entorns de realitat virtual i la visualització realista.

  LinkedIn: Pere-Pau Vázquez