Per quart any consecutiu els professors dels centres educatius de la ciutat de Barcelona tenen la possibilitat de donar a conèixer les dades obertes als seus alumnes de 3r ,4t d’ESO i Cicles Formatius amb la iniciativa Repte Barcelona Dades Obertes Quarta edició_2021.

Aquest any el concurs presenta com a novetat el poder treballar amb altres conjunts de dades obertes a més dels publicats al portal Open Data BCN. També, entre els lliurables a avaluar, caldrà que els alumnes incloguin un petit vídeo presentació del projecte.

El concurs permet la presentació lliure de treballs dins els terminis habilitats a tal efecte, però també ofereix al professorat interessat un Pla de Formació específic sobre dades obertes, dins la Convocatòria unificada de programes del Consorci d'Educació de Barcelona, al que de ja hi han inscrit 8 centres educatius. Aquestes sessions es realitzaran de forma virtual.

Els 10 millors treballs entre tots els participants, seran publicats a la pàgina oficial del Repte Barcelona Dades Obertes rebent els autors un diploma acreditatiu com a finalistes i els 3 treballs millors puntuats seran premiats.

Animeu-vos a participar-hi!