Esteu aquí

Jurat


Un jurat format per experts en anàlisi de dades, TIC, transformació digital i l’impacte que té la tecnologia sobre la ciutadania.


 • Albert CuestaAlbert Cuesta, periodista especialitzat en tecnologia

  Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És col·laborador en diversos mitjans de comunicació com el diari Ara, Catalunya Ràdio i edita l’edició en castellà del butlletí Mobile World Live de la GSMA així com el blog del Observatorio Nacional de la 5G.

  Twitter: @albertcuesta


 • Toñi HerreroToñi Herrero, periodista i directora de comunicació de Barcelona Tech City

  Periodista especialitzada en tecnologia, ha treballat a les principals editorials del sector i ha col·laborat amb diferents mitjans de comunicació generalistes. És, a més, cofundadora de Gadwoman.com, creat al 2012. Com a consultora de comunicació, ha donat suport tant a multinacionals com startups tecnològiques en les seves estratègies de comunicació i relació amb els mitjans. Actualment és directora de comunicació de Barcelona Tech City, entitat que agrupa més de 850 empreses i startups dels sectors digital i tecnològic de Barcelona.

  Twitter: @t_herrero


 • Bet Matoses FreixesBet Matoses Freixes, directora d'Innovació i Disseny d’experiències a Roca Salvatella i fundadora de SHE STEM

  Abans d’incorporar-se a RocaSalvatella com a directora d’Innovació i Disseny d’experiències, va treballar en diversos projectes d’innovació centrada en les persones aplicant el Design Thinking en la creació de noves estratègies i cultures de marca. També és fundadora de SHE STEM, organització sense ànim de lucre per apropar la ciència tecnologia a les noies joves.

  Twitter: @betmatoses


 • Victor PascualVictor Pascual, especialista en visualització de dades i cofundador de OneTandem

  És doctor en Informàtica i Comunicació Visual per la UPF i expert en visualització de dades. Cofundador de l'empresa de visualització OneTandem, també és docent a nombrosos postgraus i màsters relacionats amb Big Data, Data Science i Anàlisi de dades.

  Twitter: @vpascual


 • Enric RubioEnric Rubio, especialista en seguretat informàtica i CEO d’Asimetrics Intelligentia

  És Professor-Tutor de la UNED (Universidad Nacional de Educación a Distancia) i també desenvolupa la seva activitat professional a l’Associació Nuclear d’Ascó-Vandellòs II com a responsable de sistemes d’informació d’impacte crític sobre la seguretat de les persones. També és el CEO d’Asimetrics Intelligentia, empresa que proporciona suport integral sobre seguretat informàtica i, com a col·legiat del Col·legi Oficial d'Enginyeria Informàtica de Catalunya, realitza intervencions com a pèrit judicial quan és requerit a instàncies dels jutjats i tribunals.

  LinkedIn: Enric Rubio Rodriguez


I amb l’assessorament i col·laboració especial de:

Pere-Pau VázquezPere-Pau Vázquez, Doctor en Software i professor titular a la Universitat Politècnica de Catalunya

Com a docent, actualment imparteix assignatures de gràfics per computador, visualització de la informació i visualització científica. Membre del grup de recerca ViRVIG (Visualització, Realitat Virtual i Interacció Gràfica) de la UPC. Les seves àrees de recerca són la visualització científica, interacció en entorns de realitat virtual i la visualització realista.

Web: Pere-Pau Vázquez