Esteu aquí

Tercera sessió formativa sobre infografies als professors de la Segona edició del Repte Barcelona Dades Obertes

Aquest dimecres 16 de gener de  2019 i de nou a les aules del Cibernàrium,  ha tingut lloc el taller molt interessant i participatiu d'infografies a càrrec del Dr. Henry Naranjo Pérez, professor de la Facultat d’empresa i comunicació de la Universidad de Vic  i que també fa formació a la Diputació de Barcelona. És la tercera i última sessió formativa per als professors inscrits al Pla de Formació específic sobre dades obertes del concurs Repte Barcelona Dades Obertes.

Els docents tenen ara ja totes les eines necessàries per treballar a l’aula les dades que han triat del Portal Open Data BCN. Tot i així continuen disposant d'acompanyament i suport per part d'especialistes, als que poden fer totes les consultes que creguin per tal d’aconseguir els coneixements necessaris que  han de transmetre als seus alumnes.

S'ha aprofitat la sessió també per explicar l'organització de l'esdeveniment final, moment que tots estem esperant perquè serà allà on podrem veure la defensa dels 10 treballs millor puntuats dels presentats i que estem segurs que igual que a l’edició anterior ens sorprendran.

Des de l'organització, animem als professors i a tots els seus alumnes, agraïnt-los l’ esforç i interès  per participar en aquesta innovadora iniciativa que té com a objectiu principal introduir les dades obertes com a recurs als centres educatius.

Podeu trobar els materials formatius d’aquesta sessió, i de la resta, a l’apartat específic del portal Open Data BCN.
No hi ha cap comentari.

Afegeix un nou comentari

Inicieu sessió o registreu-vos per a enviar comentaris