Relació d'encomanes de gestió de l'Ajuntament de Barcelona i les entitats del seu grup municipal i de les transferències entre les entitats del grup.

Relació d’encomanes de gestió de l'Ajuntament de Barcelona i de transferències de l’Ajuntament a les entitats municipals, o entre entitats municipals.Les encomanes de gestió (o encàrrecs de gestió) són un mecanisme que permet a l’administració encarregar la realització d'activitats de la seva competència a altres òrgans o entitats de dret públic. S’utilitza quan l'administració que fa l’encàrrec considera que no té els mitjans tècnics necessaris per dur a terme les activitats objecte de l’encomana.Les transferències, de l’Ajuntament cap a una entitat municipal, o entre entitats municipals, poden tenir una vinculació directa a una activitat concreta de l’entitat beneficiària, o bé realitzar-se per a col·laborar en el seu funcionament general. No tenen repercussió als efectes dels pressupost consolidat de l’Ajuntament doncs són transferències entre ens que consoliden en el pressupost de l’Ajuntament.

Llicència: Creative Commons Attribution 4.0 [Open Data]

Grau d'obertura:

Dada i recursos

Etiquetes

Mostra més Oculta

Informació addicional

Camp Descripció
Títol Relació d'encomanes de gestió de l'Ajuntament de Barcelona i les entitats del seu grup municipal i de les transferències entre les entitats del grup.
Més informació http://ajuntament.barcelona.cat/transparencia/ca/gestio-economica-i-administrativa#subvencions1
Data publicació 2016-06-17
Font Direcció de Serveis Generals
Geolocalització No
Gerència Gerència de Recursos
Departament Oficina Central de Subvencions
Data publicació 17/06/2016
Freqüència actualització Trimestral
Visites recents (últimes 2 setmanes) 6
Visites totals 122