La publicació del conjunt d'informació d’Accidents gestionats per la Guàrdia Urbana a Barcelona ha generat visualitzacions de gran qualitat per part de diversos usuaris del portal. La informació que conté el conjunt objecte de les visualitzacions permet veure diversos paràmetres relatius als accidents gestionats per la Guàrdia Urbana a Barcelona l’any 2014, com ara la data, el lloc, o el nombre de víctimes i vehicles implicats.
En primer lloc, el geògraf Víctor León, soci fundador de GESTAMBIT, ha fet diverses visualitzacions des del seu perfil de CartoDB. En destaquem el mapa de calor i acumulatiu, un mapa dinàmic que dibuixa les zones de la ciutat amb més accidents.
 
També el geògraf Juanjo Vidal torna a fer una visualització d’un conjunt d'informació del portal des del seu compte de CartoDB. En aquest cas fa una mapa dinàmic amb la cronologia dels accidents gestionats per la Guàrdia Urbana durant l’any 2014.
 
Un altre habitual de les visualitzacions de dades del portal és Carlos Carrasco, investigador del centre Cities in Motion de l'IESE Business School i soci d'Eixos.cat. Carrasco també ha fet diverses visualitzacions del portal, que recull en el seu perfil de Twitter, i aquí destaquem el mapa del nombre total d'accidents corresponent a l'any 2014.
 
Diego Villuendas és un altre usuari del portal que ha dut a terme una visualització del conjunt d'informació mitjançant la tecnologia CartoDB (aquest és el seu perfil). En el seu cas, el mapa conté dues capes en què representa els accidents segons l’hora del dia en què es produeixen, i el dia de la setmana en que tenen lloc.

La gent de TeamUNO (es poden seguir a través del seu perfil de Twitter), equip sorgit del curs de postgrau de Data Science i Big Data de la UB, ha fet la primera visualització de l’evolució dels accidents gestionats per la Guàrdia Urbana a Barcelona entre 2010 i 2014. La visualització que destaquem correspon a la distribució horària, per dia de la setmana i mes, corresponent a 2014.